Afleveringen

Echt wel dat je die nog kent…..Poing… en zo niet ga gauw luisteren want de bedenker en maker van deze cult-plaat (..) spraken we tijdens Duyck in het Weekend op Meerradio : Maurice van Steenbergen. Eeven terug naar het decennium waar feesten een veel grotere prioriteit was dan al het geso… van tegenwoordig… stuiter je ook ff mee?
Interview met Ky ( vriend van de show ) tijden Duyck in het Weekend op Meerradio, Met Kay in gesprek naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen bij Duycker maar vooral over zijn optreden bij het aanstaande online NHPOP-festival dat op 9 mei aanstaande gehouden wordt. Voor meer informatie over het festival check : https://www.nhpop.nl/line-up/
Wat was het weer leuk om bij Subaru Aalsmeer op bezoek te gaan en met Frank Manshanden de stand van zaken door te nemen. Leuk nieuws over de “release” van de nieuwe Subaru Outback, de nieuwe manier van het maken van proefritten en nog veel meer nieuws. Kortom, weer een leuke en informatieve status-update van Subaru Aalsmeer!

Narrigheid

Interview Jeroen Flamman n.a.v. 25 jaar ‘ Have you ever been Mellow ‘

Gesprek met een van de bedenkers van Happy Demons Craft Beer uit Hoofddorp over de lancering van hun nieuwe bier

Subaru Aalsmeer podcast december 2020

Meest recente berichten